Ho-ho-ho-hooo! Indul a Santa Deal! Találd meg a kuponokat vagy vásárolj monitort olcsóbban! A részletekért kattints IDE.

Érvényes 2023.12.01.-2023.12.06.-g! 

Okosmérlegek

A Xiaomi okosmérleg íves sarkaival, üveglappal és négyzetes alapú formájával igazán lenyűgöző fürdőszobai mérleg. Okos kialakításának és a rejtett LED kijelzőnek köszönhetően a súlykijelzés teljesen láthatatlan, míg rá nem lépsz a mérlegre. Miután összekötötted az okosmérleget a telefonoddal, a Zepp Life alkalmazáson keresztül nyomon követheted az előrehaladásod, és újabb célokat tűzhetsz ki. A Xiaomi okosmérleg 16 felhasználót tud elmenteni.


2termék 12

Mitől okos egy Xiaomi okosmérleg?

A Xiaomi okosmérleg komplex algoritmusok sorozatával, és a nagy precizitású bioelektronikus ellenállás analízis (BIA) chip segítségével pontos statisztikákat készít. A testsúlyodon kívül a Xiaomi okosmérlegnek köszönhetően további 13 adattípussal kaphatsz valós képet az egészségedről, fittségedről, izomtömeg hányadosodról. Sőt, a Xiaomi Body Composition Scale 2 képes a zsigeri zsír szintjét is mérni. A precíz mérés az egyik legfontosabb az egyensúly szempontjából, a Xiaomi okosmérleg pontosan méri a súlyt, súlytartománya 100g-tól 150 kg-ig terjed ki. A kettős üzemmódú mérés segítségével dinamikus üzemmódban felnőttek és gyermekek testsúlyát, míg statikus módban akár zöldségek és gyümölcsök súlyát mérheted.

Szűrés
Ár
 (Ft)
5 080 Ft - 6 760 Ft
Gyártó
Termék típus
Model
Szín