Fedezd fel termékeinket

Lámpák minden mennyiségben

Judy
2023.05.11 12:41
Lámpák minden mennyiségben

Úgy néz ki, hogy itt a Mulan-nál a május lett a lámpák hónapja! Sok-sok asztali- és éjjeli lámpa érkezett. Igaz, hogy egyre hosszabbak a nappalok, de ez még nem oldja meg a fényt az éjszakában. Olyan fényforrásokat szeretnénk kicsit összehasonlítani nektek, melyek több funkcióval is büszkélkedhetnek, mégis kompakt megjelenésűek.

Beújítottunk pár WILIT lámpát

 

WILIT asztali lámpa bemutató:

 

A következő táblázatban a WILIT Q8B, T3, TL13EU, A13 (5W vagy 10W teljesítménnyel), B17 modellekről van szó. Éjjeli és asztali lámpaként is teszik a dolgukat, de azért nézzük meg, hogy mit tartogatnak pontosan:

 

Funkciók és paraméterek

WILIT Q8B

T3

 TL13EU

A13 5W

A13 10W

B17

Éjjeli lámpa

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Asztali lámpa

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Ébresztőóra

Nem

Nem

Nem

Nem

Nem

Igen

Vezeték nélküli töltő

Nem

Nem

Igen 5W

Igen 4W

Igen 10W

Igen 5W

Színes világítás

Igen

Igen

Nem

Nem

Nem

Nem

Fehér világítás

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

LED

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Teljesítmény

6W

5W

10W

 

 

12W

Állítható fényszög

Igen 145°

Igen 90°

Igen 150°

Nem

Nem

Nem

Érintéssel vezérelhető

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Hangvezérléses

Nem

Nem

Nem

Nem

Nem

Nem

Alkalmazással vezérelhető

Nem

Nem

Nem

Nem

Nem

Nem

Szembarát

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Állítható fényerő

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Színhőmérséklet

5000-6000K

5000±500  K

3750 - 4250K

4000±250 K

4000±250 K

4000±500 K

 

A fenti kis táblázatból kiderül, hogy a lámpák igen hasonlóak, de mégis vannak fontolgatni való különbségek. Azt leszögezhetjük, hogy mindegyik használható asztali és éjjeli lámpaként egyaránt és mindegyik LED-es, szembarát.

Ami különbség lehet az például az ébresztőóra funkció, amit csak a WILIT B17 tud. A másik jelentős eltérés lehet még a vezeték nélküli töltő funkció, de ezt azért a WILIT Q8B és T3 típusokon kívül majdnem mindegyik tudja. Tehát ha a telefonod támogatja a vezeték nélküli töltést, akkor remekül kihasználhatod ezt a funkciót. Nem szükséges kábel halmazokat tárolnod az ágy mellett, sem az éjjeli szekrényeden. Egyszerűen csak felteszed a telefonodat egy WILIT A13-as készülékre és kész. Könnyű kezelni és egyben esztétikus is, minden modern otthonban jól mutat.

 

A WILIT lámpák többségére jellemző az egyszerű design, letisztult vonalak. Nekünk a legjobban a hattyúnyakas lámpák tetszenek, mint a WILIT Q8B és a T3, meg persze a WILIT TL13EU. A fényt 90-150°-ban szögben irányíthatod bárhová, nagyon jó olvasáshoz, tanuláshoz, gyerekeknek rajzoláshoz vagy kirakóshoz. Tényleg jó ajándék lehet egy szülinapra vagy más ünnepre.

 

Nézd meg a WILIT B17 lágy ébresztő fényét itt: 

A LED világítás előnye, hogy a szem mentesül a káros UV sugaraktól. Így kímélik a WILIT lámpák a szemet akár hosszú távon is.

Egy másik kedvelt funkció az érintéssel való vezérlés. Egyszerűen megérinted a kívánt színt vagy funkcióikont és máris beáll a változás. Nincs gomb vagy alkalmazás megnyitás, csak egy egyszerű érintés.

A WILIT lámpák után térjünk rá a Xiaomi termékekre is. Ezekből is találhatsz éjjeli lámpát és asztali lámpát is.

Itt van például az ugyancsak színes Xiaomi Bedside Lamp 2 éjjeli lámpa. Az előző Xiaomi Bedside Lamp tovább fejlesztett változata. Már a lámpa teteje is világít és Apple Homekit (Siri) támogatással is rendelkezik. Hanggal és érintéssel is vezérelhető a felhasználói élmény fokozása érdekében. Neked is tetszene, ha csak rá kellene szólnod a Xiaomi Bedside Lamp 2 éjjeli lámpádra, hogy sárga helyett legyen kék.

 

Így kapcsolja be Siri:Aztán itt jön az asztali lámpák legnépszerűbb tagja a Xiaomi Desk Lamp 1S. Ez a lámpa nagyon csinos, villódzásmentes is és a különböző tevékenységek alapján automatikus beállításokat is szolgáltat. A Xiaomi Desk Lamp 1S népszerűsége abban rejlik, hogy az igazán érzékeny szeműeknek is könnyűvé teszi az alkotást, ha éppen a laptopon dolgoznak vagy egy bonyolult műszaki rajzot szeretnének leolvasni. Ezt támogatja a Fresnel optikai lencse is.

 

Mit is tud a Xiaomi Desk Lamp 1S?

 

A másik okos asztali lámpa a Xiaomi Smart Led Desk Lamp Pro, ami állítható magasságának köszönhetően megvilágítja akár az egész íróasztalt, szintén professzionális, szemkímélő lámpa. Az elegáns megjelenése az egyszerű vonalvezetésen alapul, hanggal is vezérelhető, alkalmazással is párosítható. A Xiaomi Smart Led Desk Lamp Pro nagy segítség lehet hosszas irodai tartózkodás esetén és akkor is, amikor otthon lazítasz és jól jönne a tökéletes megvilágítás.

 

Xiaomi Lde Desk Lamp Pro. Okos és pro is. Nézzük hogy működik:

 

Összegezve ma már igazán sok fajta asztali és éjjeli lámpa közül választhatsz. Valóban érdemes a régi típusúakat lecserélni az egészségkímélés érdekében, az új ledes változatok kellemesebbek a szemnek. Persze egy modernebb felépítésű lámpa szebben is mutat bármelyik otthonban. Reméljük, hogy meghoztuk a kedvedet és élvezed majd a böngészést a lámpáink között.