Ho-ho-ho-hooo! Indul a Santa Deal! Találd meg a kuponokat vagy vásárolj monitort olcsóbban! A részletekért kattints IDE.

Érvényes 2023.12.01.-2023.12.06.-g! 

Asztali Lámpa

Reméljük, hogy szereted az igényes világítást, mert a Xiaomi led asztali lámpa pont ezt hozza el számodra. A lámpákon beállítható módokon kívül (melyek a végzett tevékenységeidhez igazodnak) az okos asztali lámpa által kibocsátott fény mentes a villódzástól, így állandó, kellemes érzetet nyújt a szemednek. Ezen kívül Wi-fin keresztül vezérelhető alkalmazással, egyes típusok különleges optikai lencsével rendelkeznek, melyek visszaadják a természetes fény jó tulajdonságait. A Xiaomi led asztali lámpák egységesen képesek megvilágítani a teret, hogy semmi se kerülje el a figyelmedet.


9termék 19

Milyen területen lehet jó választás egy okos asztali lámpa?

Használd a Xiaomi led asztali lámpát, amely remek társ lehet a tanulásban, vagy a munkában. Bármit is kell elolvasnod a közreműködésével biztos lehetsz benne, hogy jól választottál és az okos asztali lámpád "a szemed alá dolgozik". Amellett, hogy kíméli, védi a látásod, a dizájnja bármilyen otthonban jól mutat. Egyes modellek a beépített RC szűrővel és fényerő szabályozóval vannak felszerelve. A villódzásmentesség csekély szintű lecsökkentése is jó hatással van a látásra, a villódzás teljes kizárásával akár a rövidlátás kialakulását is megelőzheted. Minden Xiaomi led asztali lámpa segít abban, hogy jobban dolgozz, a szemfáradtság legyőzésével jobban tudsz fókuszálni a feladatodra. Ugyanez a helyzet a tanulással is, de egy jó könyvet is nagyobb fantáziával olvashatsz végig, ha nem akadályoz az, hogy elfárad a szemed. Ezen kívül az okos asztali lámpák fizikailag is állíthatók, ez modellenként változó, de szintén hasznos kiegészítője a használatnak. Bármilyen tevékenységhez is használod őket, biztosan találni fogsz olyan tulajdonságokat, melyeket Rád szabtak.

Szűrés
Ár
 (Ft)
3 990 Ft - 21 990 Ft
Gyártó
Termék típus
Model
Szín
Kapcsolat típusa
Alkalmazás