Érzékelők

Az intelligens otthoni érzékelők olyan eszközök, amelyek képesek érzékelni és reagálni az otthoni környezet változásaira. Olyan feladatok automatizálására használhatók, mint például a világítás lekapcsolása, amikor elhagyja a szobát, vagy a termosztát beállítása a foglaltság alapján. Az intelligens érzékelők a behatolók észlelésével és a telefonjára küldött figyelmeztetésekkel javíthatják az otthoni biztonságot is.


19termék 119

Xiaomi érzékelők

A Xiaomi vezető márkanév az okosotthon rendszer érzékelőinek és kiegészítőinek világában. Termékeik megbízhatóak, megfizethetőek és könnyen kezelhetőek, így kiváló választás azoknak, akik szeretnének belevágni az okosotthon tervezésébe vagy bővíteni meglévőt. A kis eszközöket központi egységen keresztül is lehet vezérelni.

A Xiaomi elkötelezett a minőség iránt, minden terméküket szigorú tesztelésnek vetik alá, mielőtt piacra kerülnek, így biztos lehetsz benne, hogy a vásárolt termék megállja majd a helyét. A széles Xiaomi termékválaszték jóvoltából biztosan találsz valamit, ami megfelel az igényeidnek. Praktikus kapcsolókkal és okoskonnektorokkal is kombinálhatod az eszközök időbeli működését.

Akár egy egyszerű mozgásérzékelőt keresel, akár valami komolyabbat, például egy biztonsági kamerát, a Xiaomi gondoskodik róla hogy kielégítse az igényeidet. Méltán nagy a kereslet a hőmérséklet- és páratartalom érzékelőkre is. Mivel a termékeik tényleg megfizethetőek, a kosaradba tehetsz több érzékelőt és kiegészítőt is anélkül, hogy bankot kellene robbantanod.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 890 Ft - 13 990 Ft
Gyártó
Termék típus
Model
Szín