Ho-ho-ho-hooo! Indul a Santa Deal! Találd meg a kuponokat vagy vásárolj monitort olcsóbban! A részletekért kattints IDE.

Érvényes 2023.12.01.-2023.12.06.-g! 

Fedezd fel termékeinket

Melyik futópad legyen?

Judy
2023.03.06 11:55
Melyik futópad legyen?

A futópadok kényelmük és sokoldalúságuk miatt egyre népszerűbbek az otthoni edzések során. A WalkingPad R2 és a WalkingPad X21 a piac két legújabb modellje, és mindkettő nagyszerű funkciókat kínál a kényelmes és hatékony edzéshez. Ebben az áttekintésben összehasonlítjuk e két okos futópad kialakítását, jellemzőit és általános teljesítményét.

Tervezés

Ami a sebességet és a dőlést illeti, mindkét WalkingPad modell lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkezik. A Xiaomi Kingsmith WalkingPad R2 maximális sebessége elérheti a 10 km/h-t, és három dőlésszöggel rendelkezik, amelyek a távirányítóval állíthatók. A Xiaomi Kingsmith WalkingPad X21 viszont 12 km/h maximális sebességgel rendelkezik, és szintén három dőlésszöget kínál. Mindkét modell rendelkezik beépített biztonsági funkciókkal is, mint például az automatikus kikapcsolás, amikor leszáll a gépről. Így elkerülhetők az esetleges sérülések.

 

R2 használata:

A kijelző és a csatlakoztathatóság tekintetében mindkét Xiaomi futópad kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A Xiaomi Kingsmith WalkingPad R2 könnyen használható LED-kijelzővel rendelkezik, amely mutatja a sebességet, az időt, a távolságot és az elégetett kalóriákat is. Ezenkívül Bluetooth-kapcsolatot is kínál, amely lehetővé teszi, hogy csatlakozzon a WalkingPad alkalmazáshoz, nyomon kövesse az előrehaladást és valós idejű visszajelzést kapjon. A Xiaomi Kingsmith WalkingPad X21  rendelkezik LED-kijelzővel, NFC-n keresztül lehet a mobiltelefonos alkalmazáshoz csatlakoztatni.

xiaomi walkingpad r2

Ami a hordozhatóságot illeti, mindkét WalkingPad modell viszonylag könnyen mozgatható, köszönhetően könnyű kialakításának és beépített kerekeinek. A WalkingPad R2 mindössze 38 kg-ot nyom, míg a WalkingPad X21 valamivel nehezebb, 42 kg.

 

Jellemzők

Mind a Xiaomi WalkingPad R2, mind a WalkingPad X21 innovatív fitneszfelszerelés kategóriába tratozik, amelyet arra terveztek, hogy segítsen aktív és egészséges életet élni. Mindezt az otthona kényelmében.  A két modell között azonban van néhány jelentős különbség, amelyeket érdemes megemlíteni.

Először is kezdjük a sebességtartománnyal. A WalkingPad X21 nagyobb, 12 km/h-s maximális sebességgel büszkélkedhet, ami lényegesen gyorsabb a WalkingPad R2 10 km/h-s maximális sebességéhez képest. Emiatt a Xiaomi Kingsmith WalkingPad X21 ideális azok számára, akik inkább futnak vagy kocognak a futópadon, míg a Xiaomi Kingsmith WalkingPad R2 azok számára, akik a gyaloglást vagy a könnyű kocogást részesítik előnyben.

 xiaomi futópad

Egy másik különbség az egyes modellek által kínált vezérlési lehetőségek. A WalkingPad R2 távirányítóval érkezik, és visszajelzést jelenít meg, amely fontos információkat mutat meg, például időt, sebességet, távolságot, kalóriákat és lépéseket. A WalkingPad X21 is rendelkezik távirányítóval, ezen kívül lábérzésvezérlési lehetőséggel, amely intuitívabb és érzékenyebb élményt nyújt séta vagy futás közben.

 

A formatervezés és az összeszerelés minősége tekintetében mindkét modell karcsú és kompakt, így ideális kis lakásokhoz vagy szűk helyű otthonokhoz. A Xiaomi Kingsmith WalkingPad X21 azonban valamivel nehezebb, mint a WalkingPad R2, ami stabilabb platformot jelent a futáshoz és kocogáshoz.

 

X21 használata:

 

A Xiaomi Kingsmith WalkingPad R2 és a WalkingPad X21 egyaránt nagyszerű választás azok számára, akik kényelmes és hatékony otthoni edzési megoldást keresnek. A WalkingPad R2 kompaktabb, letisztult kialakítású, és olyan kijelzővel van felszerelve, amely értékes információkat szolgáltat az edzés során. A WalkingPad X21 viszont valamivel nagyobb, távirányítóval és lábérzékelési lehetőséggel rendelkezik, és nagyobb a sebességtartománya. Végső soron a két Xiaomi futópad közötti választás a személyes preferenciáktól és az edzési igényektől függ.

Forrás: 1.