Vásárolj bármilyen légtisztítót és megajándékozunk egy mini párásító készülékkel!

Átlagos értékelés:
5 (15 vélemény)
(15)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Bela Toth
2022.10.01
Elégedett vagyok, a porszívó kiváló, mint általában a Xiaomi termékek. Még nem szereltem fel a helyére, de ha kéred, küldök majd képet. E céget, a MULAN kereskedőt nem ismertem, de megbízható és gyors a szállítás.
Az ár is az elfogadott internetes ár. Kínából sem lenne jobb.
Szabolcs
2022.09.28
Kiváló ár/érték arányú porszívó, összehasonlíthatatlanul jobb, mint Philips elődei voltak, a kis kárpit motoros fej külön kedvenc, írtó sok port tud kiszedni az ágyakból, kanapékból. Egyedüli "hátránya", hogy még automata módban is eléggé gyorsan meríti az akkut, úgyhogy ajánlott egy pótakkut is rendelni hozzá, ha nagyobb a terület.
Attila
2022.09.20
Álom jó! Simán veri a nagy márkák hozzá képest dupla árú készülékeit. Na jó, a négyszeres árúak erősebbek kicsit, de nehezebbek is. Még a 300 ezres Dysonhoz is külön vehetsz fali tartót 50-ért. Ehhez benne van. Minden van hozzá, jól szív, egyszerű használhatóság, megfizethető, szép, halk. A hagyományos géppel kiporszívózott szőnyegből egy csomó port és szöszt szedett még ki. Talán csak az, hogy a kisebb, vékonyabb szőnyegeket felkaphatja, de azt egy sima porszívó is. Ha gyengébb fokozatra veszem, akkor azzal is szépen boldogul. Kiszedi a macskaszőrt, felszedi az alomdarabokat. Tényleg nem tekeri be a szálakat.
Krisztián
2022.08.18
Dyson V8 készülékkel vetekszi technikai paraméterekben, de árban nyilván a töredéke. Minden részletében minőségi és meg vagyok elégedve vele. Jó vétel volt!
Képek:
6934177726415_1
Katalin
2022.08.08
Megbízható, oldal, gyors szállítás
Drozdics Anna
2022.07.20
Gyors szállítás, az akksi remekül működik, maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm
Drozdics Anna
2022.07.11
A termék nagyon jó, hamar megérkezett, a Webáruház megbízható nagyon. Csak ajánlani tudom
Dávid
2022.07.04
Nagyon jó a porszívó.
Erős, oké ideig bírja az aksi, jól néz ki, jó anyagokból van, sokoldalú.
A pótakksit nem érdemes drágállani, sajnos minden márkánál ilyesmi árban vannak. Később valószínűleg beszerzünk egyet hozzá.

Az egyetlen apró kényelmetlenségem vele, hogy csapóajtószerűen lehet üríteni a kosztartályát.
Nem egyszer előfordult az első pár nap használat során, hogy pergett belőle a kuka mellé is.
Még szerencse hogy könnyű újra felporszívózni :D
Attila Jámbor
2022.07.04
Szuper!
Sanya
2022.06.27
Nagyon jó!!!
robi
2022.05.13
Nem használjuk olyan rég óra, de eddig nincs rá panasz. Meglepődtem mennyi mocskot szedett össze a szőnyegről, kanapéról/ból. Könnyű használni, a gyereknek is bejött ők is előszeretettel használják. Ami nagy kérdés bennem, hogy 1 év múlva milyen állapotban lesz az akksi...
Kakukk
2022.02.07
Nagyon jó készülék, hihetetlen mennyiségű port összeszed a hosszabbszálú szőnyegből is. Egy benti cica és egy hosszúszőrű kutya (golden retriever) mellett kiválóan teljesít, és még a szőrük, hosszú haj sem tekeredik fel rá. A kárpittisztító kis fejet különösen szeretem, a kanapét seperc alatt le lehet vele porszívózni.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza