Átlagos értékelés:
5 (10 vélemény)
(10)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Andrea
2023.01.30
Korábban egy Xiaomi Remi Watch Lite órám volt, mely nagyon jól működött mindaddig, míg véletlenül a szaunába be nem vittem. Ezt sajnos a második alkalom után nem bírta, megzavarodott. A Watch 2 Lite kicsit többet tud, mint az elődje, megéri az árát. Mindent tud, amire egy hobbi szinten sportolónak szüksége lehet. Könnyű párosítani - persze nekem a telefonom is Xiaomi - és minden tökéletesen működik - méri a pulzus, véroxigént, alvást monitoroz, használtam gyaloglásnál, sétálásnás és ha nem indítja el az ember, akkor is felismeri a tevékenységet és rákérdez. Szól, ha magasabb a pulzusszám, mint ami maximálisra be van állítva. Tökéletes a GPS, ugyanazt méri, mint a telefon. Jelez mindig, amikor hívás van, az üzeneteket én nem kértem, így arról nem tudok írni. Tökéletes választás ár érték arányban, aki prémium kategória alatti órát szeretne vásárolni.
Kovács Annamária
2022.12.26
Minden rendben, elegedett vagyok
Képek:
Xiaomi Redmi Watch 2 Lite GL okosóra, kék
Jenei Tibor
2022.11.14
Az óra nagyon szuper, és pontosan mér minden adatot.
Jó vétel volt.
Molnár Attila
2022.10.25
Tökéletesen elégedett vagyok az üzlettel. A termékkel.
Mihály
2022.10.24
Ajándékba kapta párom, azóta le sem veszi. Szerintem ez mindent elmond.
Vé Zsé
2022.10.10
Ajándékba vettem, gondolom jól működik.
Atti
2022.05.24
Feleségemnek vettem ajándékba. Eddig minden rendben van az órával. A szállítás rendben és gyorsan ment. A magyar nyelvet hiányolom az órából és az app-ból is...
Csilla
2022.05.16
Nagyon elégedett vagyok az órával. Mindent tud amit ígérnek. Tölteni nekem kb 7 naponta kell folyamatos használat mellett. Vékony csuklóm van de nem hosszú a szíj, még maradt is 2 lyuk.
Szabó Sándor
2022.04.05
Ajándékba vettem. Szállítás gyorsan ment. A készülék jól működik, hozza az elvártakat. A két hetes üzemidőt soha nem fogja tudni tartani.
Ildikó
2022.02.23
Nagyon elégedett vagyok az eszközzel. Pontos, megbízható, kezelése egyszerű. Nemcsak edzés közben veszem jó hasznát, hanem a mindennapi tevékenységeim közben is. Kb. 3 nap után kell tölteni, a töltési idő nagyon gyors. Gyakorlatilag éjjel-nappal viselem.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza