Átlagos értékelés:
4.7 (9 vélemény)
(6)
(3)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Győrffy Szilárd
2023.09.01
Van pár Xiaomi termékem, általában véve szeretem őket. Maga a kamera jól működik, viszont a memória kártya - és a Reset gomb -záró fedelében a csavarméret egy kültéri kameránál nevetséges. Mindkettő elpattant kicsavaráskor, és meg sem lett,(valószínűleg a térkövek közötti résekben rejtőznek) most szigetelő szalaggal van visszaragasztva. Ha tudják, kérem küldjék el a csavarok méretét.
Utólagos okoskodások a mágneses fejű csavarhúzóról nem igazán segítenek :)
Mulan Home Webshop válasza:
Kedves Győrffy Szilárd! A csavarok méretében sajnos nem tudunk segíteni, azonban a csavar helyén az átmérő mérete esetleg segíthet a szakáruházban. Üdvözlettel: Mulan Home
Szakács Tamás
2023.07.21
Megszokott, minőség és funkciók. Szuper termék, szuper áron.
Szabolcs
2023.07.20
Végül is elégedett vagyok a termékkel, de a felvételi időt keveslem ( 9 mp). Magyar nyelvű le írással biztos könnyebb lennea be állitás, de az sajnos nincsen. A kép tökéletes, éjszaka is, minden tökéletesen látható. A beépített mozgás érzékelős lámpa is teszi a dolgát.
Kriszta
2023.07.05
Szuper a kamera, , eddig jól üzemel !
Bognár Andrea
2023.06.28
Üdvözlöm! Nagyon szuper a kamera, de engem is érdekelne a felhő tárhely lehetősége, és egy részletes magyar nyelvű leírás. Köszönöm
Mulan Home Webshop válasza:
Kedves Bognár Andrea! A kamera használati útmutatóját a termék oldalán a jobb oldali leírás alatt a kis piros felhőre kattintva találja: https://mulan.hu/shop_ordered/63405/pic/hasznalati_utasitas/EC5_naual_hu.pdf Az alkalmazáson belül van lehetőség felhőben való tárolásra, azonban ott az adatok körülbelül 7 naponta újra felül íródnak.
Lajos Tóth
2023.06.23
Szuper kamera
Samu Nagy Gyula
2023.02.13
Három terméket üzemeltem be, eddig kiválóan működnek, de hiányolom, hogy a funkciókról nincs részletes magyar leírás, ami a teljes kihasználást lehetővé tenné számomra.(pl.a felhőbe való mentés, ami a reklámokban szerepel) Ha ilyet tudnának küldeni, teljes lenne az örömöm.
Képek:
    Xiaomi IMILAB EC5 Smart Camera EU Vezeték nélküli kültéri kamera
Mulan Home Webshop válasza:
Üdvözlöm! Találtunk Önnek pár hasznos dolgot, elküldtük e-mailben.
Werstroh János
2023.02.09
Maximálisan elégedett vagyok a termékkel. Kiváló!
Zeke László
2023.01.04
Egész jó termék, teszi a dolgát. Müködik minden eddig. A hang lehetne talán jobb minőségű. Két eltérő telefonon nagyon különböző a kép és a kamera mozgása közti reagálás. Lehet az erősebb processzor teszi, hogy az egyiken azonnali a reakció a másikon meg késik kicsit.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza