Átlagos értékelés:
5 (7 vélemény)
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Toni
2023.03.06
Először rendeltem tőlük, nagyon gyorsak, 1 nap alatt itt volt a termék! Az M300 pont azt tudja amire egy dashcam való, stabil, jó kép, egyszerű használat! Ajánlom!
Ciró
2023.03.01
A kamera tökéletes ár/érték arányban, nappal és éjszaka is jó felvételeket készít, talán az éjszakai felvételeken kicsit nehezen kivehető a szemben jövő autó rendszáma. Összességében tökéletes.
Józesf
2023.01.17
A kamera teljesen jó, egyszerű volt a beállítása is, a szoftvere aránylag sok beállítási lehetőséget ad.
Egy A70-es telefonnal próbáltam, gond nélkül használható vele.
Be és kikapcsoláskor, hangjelzést ad, ami nem kikapcsolható és picit hangos, ezzel együtt kell élni, ez ilyen. Egy 32Gb-os kártyával használom, gond nélkül. A hozzá adott USB kábel, jó hosszú, elér, ahova kell.
Egyetlen nagy hátrány a cuccnak, az a ragasztásos rögzítése, számomra sokkal jobb és értelmesebb megoldás lenne a hagyományos, jól bevált tapadókorongos rögzítés! Jól meg kell nézni, hova teszi az ember, mert utána levenni és máshova tenni a kamerát, már nem olyan egyszerű. Sajnos nekem is át kellett helyeznem az eredetileg kiszemelt helyről, de szerencsére a rögzítés, kibírta az áthelyezést, de több alkalmat már nem adnék neki.
szivaan
2023.01.17
Nagyon jó választás volt, csúcsminőségű felvételek, a kamera 64G SD kártyát is kezeli:)!
Hegedűs Erik
2023.01.14
KTony76
2023.01.08
Remek választás volt. A kamera teszi a dolgát. Ez a bolt árulta a leg kedvezőbb áron. Gyors, rugalmas kiszolgálás.
Judit
2023.01.06
Egyszerű és nagyszerű készülék. Kicsi, nem feltűnő, jól elfér a visszapillantó tükör mögött. Az úthibákra nem túlérzékeny, nappal szép felvételeket csinál, és az éjszakaiak sem rosszak. A rendszámtáblák olvashatók.
Örülök, hogy megvettem.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza