Xiaomi Router AX3200

Xiaomi Router AX3200
Xiaomi Router AX3200
Xiaomi Router AX3200
  • Vezeték nélküli adatátvitel: 2.4Ghz: 800Mbps; 5Ghz: 2402Mbps
  • Gigabites vezetékes csatlakozás: 1 WAN + 3 LAN
  • 802.11a/b/g/n/ac/ax
  • 6 db fix külső antenna
  • WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA3-SAE titkosítás
  • Web, Android APP, iOS APP, Mi Wi-fi menedzsment
Gyártó
Xiaomi
EAN
6934177754951
Garancia
12 hónap
Szállítási díj
1 290 Ft
Várható szállítás
2023.10.02
Használati utasítás

Nincs raktáron
RRP: 35 990 Ft 
28 990 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 290 Ft
Részletek
Xiaomi Router AX3200

Ultragyors Wi-Fi 6 - Vadonatúj hálózati élmény

TA Wi-Fi 6 (802.11ax) a Wi-Fi szabványok legújabb generációja. A magasabb átviteli sebességnek köszönhetően a Xiaomi Router AX3200 segítségével könnyedén élvezheted a tipikus AC1200-as routerek sebességének közel kétszeresét. A Wi-Fi 6 router jelentősen csökkenti a késleltetést és a végberendezések reakcióképtelenségét, még akkor is, ha több felhasználó egyszerre több eszközt használ. Siklik át az új digitális korszakon a valódi ultragyors hálózati válaszkészséggel.

A Dual-Band felszabadítja a hálózati teljesítmény teljes potenciálját

A Xiaomi AX3200 router 2,4 GHz-es és 5 GHz-es frekvenciát is kínál. A két sáv nem zavarja egymást, és a kombinált elméleti vezeték nélküli sebességük maximum 3202 Mbps. Élvezd az ultragyors internet-hozzáférést, a stabil jellefedettséget, a nagy sebességű használatot, a zökkenőmentes HD videókat és a nagyszabású online játékokat.
Xiaomi Router AX3200
Xiaomi Router AX3200

MU-MIMO technológia - Zökkenőmentesebb internet-hozzáférés több felhasználónak

A MU-MIMO technológia lehetővé teszi, hogy a Xiaomi Router AX3200 több antennája egyszerre több eszköz számára is hálózati kapcsolatot biztosítson. Ha egy router olyan, mint egy autópálya, akkor ez a router extra sávokkal rendelkezik, amelyek mind az átviteli sebességet növelik, mind pedig megakadályozzák az eszközök reakcióképtelenségét.

Vedd át az irányítást a hatékony átvitellel

Az OFDMA technológia lehetővé teszi, hogy a router több végberendezésnek küldjön adatokat egyetlen átvitellel, míg egy hagyományos útválasztónak több átvitelt kellene küldenie. Az OFDMA hatékonyabb átvitelt és csökkentett késleltetést tesz lehetővé, így egyszerre több eszközt is használhatsz, és azonnali reakciókészséget élvezhetsz online játék közben, akár nagyszabású számjtógépen, akár okostelefonodon keresztül.
Xiaomi Router AX3200
Xiaomi Router AX3200

Teljes otthoni lefedettség a Wi-Fi 6 segítségével

Állíts fel több routerből álló mesh hálózatokat a kompatibilis Xiaomi mesh router termékekkel. Nem kell aggódnod otthonod elrendezése miatt, ez a rendszer úgy van kialakítva, hogy mindenféle összetett elrendezésben működjön, és teljes otthoni jellefedettséget biztosítson. A vezeték nélküli jel zökkenőmentesen vándorol az egyes routerek között, így a hálózatot tetszés szerint használhatod.

Mindig optimális hálózati állapot

Kétmagos, négyszálas processzorokkal rendelkezik, amelyek egymagos órajelének sebessége akár 1,35 GHz is lehet. Az általános teljesítménynövekedésnek köszönhetően az internetkapcsolat élvezetesebb és változatosabb lesz.
Xiaomi Router AX3200
Xiaomi Router AX3200

Okos élet 256 MB memóriával

A nagy memóriának köszönhetően akár 128 eszköz is csatlakoztatható. Élvezd a technológia által nyújtott előnyöket, és élvezd a router zökkenőmentes, stabil hálózati kapcsolatát több eszközön keresztül.

Beamforming technológia - Irányított, fokozott jel a nagyobb lefedettségért

A Beamforming technológia a Wi-Fi jelet a csatlakoztatott eszközök felé koncentrálja, így jobb Wi-Fi hatótávolságot és hálózati teljesítményt biztosít. Az útválasztó képes a megfelelő irányba erősíteni a Wi-Fi jelet, javítva ezzel a minőséget és a stabilitást, valamint bővítve a hatékony hatótávolságot.
Xiaomi Router AX3200
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek