Xiaomi Smart Air Purifier 4 lite filter, légtisztító szűrő
Xiaomi Smart Air Purifier 4 lite filter, légtisztító szűrő
RRP: 19 990 Ft 
16 990 Ft

Xiaomi Smart Air Purifier 4 lite filter, légtisztító szűrő

  • Csereszűrő Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite készülékhez.
  • Nagy hatékonyságú szűrő a durva részecskék szűrésére, mint például PM 2,5, pollen, háziállatszőr stb.
  • Aktív szén a kellemetlen szagok eltávolítására, mint például az illékony szerves vegyületek, a főzés során keletkező gőzök, formaldehid, cigarettafüst.
Gyártó
Xiaomi
Szállítási díj
1 290 Ft
Várható szállítás
2022.11.29
Raktáron
RRP: 19 990 Ft 
16 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 170 Ft
Részletek
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite légtisztítóXiaomi Smart Air Purifier 4 lite filter, légtisztító szűrőA Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite szűrő kiváló minőségű, háromrétegű, nagy hatékonyságú szűrőrendszert kínál egészsége védelmébenA minden az egyben nagy teljesítményű szűrő több szűrőréteggel biztosítja, hogy a készülék sokkal tisztább levegőt bocsásson ki. Ez a szűrőrendszer egy elsődleges szűrőből, a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrőjéből és egy kiváló minőségű aktívszén szűrőből áll, amelyek együtt tisztítják a levegőt és megőrzik az Ön egészségét. Ez a kizárólag a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite számára készült csereszűrő új életet lehel a Xiaomi légtisztítójába.Xiaomi Smart Air Purifier 4 lite filter, légtisztító szűrőAz elsődleges szűrő lehetővé teszi a nagy részecskék 360°-os blokkolásátAz elsődleges szűrő biztosítja a por, a szőr, a finom morzsák és egyéb nagy részecskék előszűrését, és ellenáll a gyűrődéseknek, olajoknak, savaknak, lúgoknak és egyebeknek a hosszú élettartam érdekében. A Xiaomi nagy hatásfokú szűrője a 0,3 μm-es részecskéket akár 99,97%-os hatékonysággal kiszűri. A 22000 cm²-es, nagy hatásfokú szűrő a folyamatos tiszta levegő kibocsátás érdekében eltávolítja a PM2.5-t, a pollent stb. A kiváló minőségű impregnált aktívszén szűrő erőteljes szagelnyelést biztosít. Az 500000 mg-os, kiváló minőségű aktívszén szűrő kifinomult pórusszerkezetével és a rajta egyenletesen elosztott szénnel hatékonyan távolítja el az otthonában a káros, légszennyező anyagokat és szagokat.Xiaomi Smart Air Purifier 4 lite filter, légtisztító szűrőA két szűrőtechnológia kombinálásának jóvoltábólElektrosztatikus töltés és mechanikus szűrés, a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrőanyaga képes eltávolítani a levegőben lévő 0,1 mikrométer méretű részecskék 99,97%-át, és felfogja a port, a PM 2,5-t, a pollent, a háziállatok szőrét, a füstöt és az apró részecskéket. A hagyományos HEPA szűrőhöz képest a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrője lehetővé teszi, hogy a légtisztító kevesebb zajt keltsen és kevesebb energiát fogyasszon, mivel több levegő áramlik át a szűrőn, miközben megőrzi ugyanazt a tisztítási hatékonyságot.Xiaomi Smart Air Purifier 4 lite filter, légtisztító szűrőXiaomi Smart Air Purifier 4 lite filter, légtisztító szűrő
Specifikációk
SPECIFIKÁCIÓK
ModelM17-FLP-GL
TerméktípusLégtisztító szűrő
KompatibilitásXiaomi Smart Air Purifier 4 Lite
Szűrő típusa
  • Aktívszenes adszorpciós szűrő
  • HEPA-szűrő (nagy hatékonyságú részecskeszűrő)
  • HEPA szénszűrő
Tisztítási módszerAdszorpció
Tisztítási hatékonyság99.97% - részecskék 0.3 μm-ig
SzínSzürke
Magasság310 mm
Szélesség200 mm
Vastagság200 mm
Tartalmazza
  • Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite Filter
  • Felhasználói kézikönyv
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (13 vélemény)
(13)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Zoli
2022.11.11
Remek készülék. Nagyon halk működés és takarékos szűrő használat. Jól meg leszünk.
Zoli
2022.11.11
Tökéletesen működik. Remélem olyan okosan és takarékosan fog bánni a szűrő betéttel mint a nagy testvére
Karoczkay azsolt
2022.11.07
Szuper.
Dávid
2022.10.30
Főzés során keletkező szagok elszívására alkalmas. Érzékeli az étel, leginkább a sütés ételszagot. Elszívja megfelően a kellemetlen szagokat.
Tamás
2022.10.21
Pót darabnak vettem a készülék mellé. Rendben van.
Hasonló termékek