Kisorsoljuk havi Mulan kuponunkat 2023.10.04.-én. A nyertesnek 5000 Ft értékkű kupon kerül kiküldésre. Ha már feliratkoztál, figyeld az e-maileidet.

Főzőeszközök

Napjainkban egyre többen választják a Xiaomi forrólevegős sütőket, ami nem véletlen, hiszen sokkal egészségesebb és ízletesebb ételek készíthetőek általuk. A forró levegős sütőbe jellemzően olaj sem szükséges, ha mégis ragaszkodunk némi zsiradékhoz, akkor elegendő egyetlen csepp is. A készülékek, ahogy a nevükben is benne van, a forró levegő erejét használják az ételek főzéséhez, sütéséhez. A Xiaomi légkeveréses sütőkben az alapanyagok egyenletesen sülnek át, rendkívül zamatossá válnak és sokkal gyorsabban el is készülnek.


6termék 16

Xiaomi forrólevegős sütő, Xiaomi légkeveréses sütő

A Xiaomi forrólevegős sütők több funkcióval is el lettek látva, így van lehetőségünk párolni, grillezni, sütni és roston sütni is. Mint már említettük a főzési folyamat is lényegesen gyorsabb a Xiaomi légkeveréses sütőkkel és az ételek is jóval egészségesebbek, tehát könnyen és egyszerűen biztosíthatjuk a helyes táplálkozást a családtagok számára. Bizonyos Xiaomi készülékek rácsokkal is rendelkezhetnek, ennek köszönhetően egyszerre több mindent is süthetünk, ezzel pedig rengeteg időt és energiát spórolhatunk.

A Xiaomi légkeveréses sütőkbe tehetünk különféle húsokat, halakat, zöldségeket, gyümölcsöket, tésztákat, de még akár virslit vagy tojást is, sokan még a bundáskenyeret is a készülékekben csinálják. Mindössze arra figyeljünk, hogy az ételnek megfelelő programot és funkciót állítsuk be, éppen ezért a használati útmutatót mindenképp célszerű alaposan áttanulmányozni és betartani a leírtakat.

A forrólevegős sütők lelke a nagyon erős fűtőelem, ami a megfelelő hőfokra hevíti a levegőt, majd a ventilátor folyamatosan keringeti.

Válassz te is Xiaomi forrólevegős sütőink közül és lepd meg szeretteidet ínycsiklandó finomságokkal, mindezt úgy, hogy olajszag sem lesz többé a konyhában és az ételeket sem tudod ezentúl odaégetni!

Szűrés
Ár
 (Ft)
26 480 Ft - 299 990 Ft
Gyártó
Szín
Termék típus
Model
Szín
Kapcsolat típusa
Teljesítmény
Alkalmazás