Hűtés-Fűtés

A jó minőségű villanyradiátorok a kiáramló levegőt nem csak felfelé terelik, hanem előre is. A Xiaomi elektromos konvektor pont ilyen típusú, ráadásul gyorsan képes felfűteni az adott helyiséget, legyen szó bármelyik típusról. A Xiaomi elektromos konvektorok szabályozása egyszerű, ráadásul a modern készülékek energiatakarékos üzemmódot biztosítanak. A technológia fejlődésének köszönhetően a legújabb melegítők előlapja nem melegszik fel jelentős mértékben, tehát ezek a darabok egyáltalán nem balesetveszélyesek.

A Xiaomi ventilátor kettős pengés kialakítású, olcsóbb és környezetbarátabb megoldást jelent, mint egy légkondicionáló. Sőt, asztali és állóventilátornak is használható. A Xiaomi ventilátor használatával az okosotthon élményében részesülhet. Telefonnal, sőt hanggal is vezérelhető, ha a Xiaomi ventilátort csatlakoztatja Wi-Fi hálózatához. A strapabíró motor emellett környezetbarátabb, nagy hatékonyságú, de alacsony fogyasztása miatt energiatakarékos.


6termék 16

Miért döntsön egy Xiaomi ventilátor mellett?

Számos oka van annak, hogy miért válasszon Xiaomi ventilátort más márka helyett. A Xiaomi ventilátor környezetbarát, mivel kiváló minőségű motort használ, magasabb működési hatásfokkal és hosszabb élettartammal rendelkezik, ugyanakkor energiatakarékos és alacsonyabb fogyasztású. Ezen kívül a Xiaomi ventilátornak különböző sebességei vannak, telefonnal vagy hanggal is vezérelheti, LED jelzőfények segítik a tájékozódásban. Még több okos élményben lehet része, például a késleltetett indítással, ha csatlakoztatja a Mi Home alkalmazáshoz. A Xiaomi ventilátor speciális kialakítású lapátokkal van felszerelve, amelyek egyenletesen és sűrűn vágják át a levegőt, segítenek hideg szellőt varázsolni a forró nyárba. Mindezt alacsony zajszint mellett teszi, ami nem zavarja éjszakai alvását. Végül, a Xiaomi ventilátorok többsége vezeték nélküli és könnyű, hordozható, bárhová teheti.

Okos konvektor és párátlanító

A Xiaomi okos konvektor olyan kiegészítő funkciókkal lett ellátva, hogy alkalmazásukkal jelentős mértékben lecsökkenthető a fogyasztás mértéke. Ezt úgy tudjuk a lehető legjobban elérni, ha a beállítást precízen végezzük el, de a üzemeltetésre is nagy figyelmet fordítunk. A fűtőkészülékek jellemzően időzíthetőek, így könnyen megadhatjuk, hogy hány óra elteltével induljon be a fűtés, valamint azt is beállíthatjuk, hogy mikor kapcsoljon ki. Célszerű heti programozással ellátni a fűtőpanelt, hiszen ez jócskán gazdaságosabb és kényelmesebb. Napközben, amikor nem tartózkodunk otthon, nem feltétlen kell működtetnünk a fűtést, elegendő ha a bekapcsolást úgy időzítjük, hogy mire hazaérünk, kellemes meleg fogadjon. A Xiaomi okos konvektor távolról is vezérelhető, ráadásul azonnal kikapcsol, ha mondjuk felborul.

A Xiaomi párátlanító radiátor is meglehetősen felkapott, aminek kiváló a nedvesség megkötő képessége, arról nem beszélve, hogy gyors felfűtést biztosít. Ennél a típusnál 6 fokozatban lehet a hőmérsékletet szabályozni, amit megtehetünk távolról is. Válasszon Xiaomi konvektort, amely nem csak kellemesen felfűti a helyiségeket, hanem még külső megjelenésre is mutatós.

Szűrés
Ár
 (Ft)
19 990 Ft - 39 990 Ft
Gyártó
Termék típus
Model
Szín
Teljesítmény
Alkalmazás