Ho-ho-ho-hooo! Indul a Santa Deal! Találd meg a kuponokat vagy vásárolj monitort olcsóbban! A részletekért kattints IDE.

Érvényes 2023.12.01.-2023.12.06.-g! 

Álló Porszívó

Otthonod okos takarítása kezdődhet a Xiaomi álló porszívókkal. Persze ott vannak a hagyományos porszívók és a robotporszívók is, de ha tényleg hatékonyságot szerenél elérni, akkor ezen az oldalon jó helyen jársz. A Xiaomi porszívók emekül teljesítenek mindenféle padlón, szőnyegeken és egyéb járólapokon is. Amire jó, ha odafigyelsz, az a készülékek szívóereje és teljesítménye. A Xiaomi álló porszívóknál sokszor találkozhatsz tartozékként a keféken és résszívókon kívül szűrőbetétekkel. Ezek általában HEPA szűrők, melyek a szennyeződések 99,97%-át 0.3 μm-ig megszűrik. Egy jó álló porszívó fél egészség, olyan atka porszívókat is kínálunk, melyek elpusztítják az élősködőket, baktériumokat a felületekről és a szövetek mélyéről. Még jobb, hogy akár fel is moshatsz velük, így lesz a munkafolyamat időtakarékos. Mielőtt megvásárolnál bármilyen készüléket, érdemes átgondolnod, hogy milyen felületeken szeretnéd használni, illetve mennyi hely áll rendelkezésedre a Xiaomi porszívó vagy mondjuk egy Jimmy atka porszívó tárolásához. A Xiaomi G10 porszívó esetében egy egyszerű falra szerelhető tartóállvány megoldja a hely kérdését.


8termék 18

Xiaomi álló porszívók előnyös tulajdonságaiAz álló porszívók fenomenális tulajdonsága, hogy álló helyzetben használhatóak, nem szükséges lehajolni, anélkül is minden helyre beférnek. A Xiaomi állóporszívói könnyűek és könnyen kezelhetők, ellentétben a hagyományos porszívókkal. Tökéletes választás intenzív mélytisztításhoz, és pillanatok alatt makulátlanná varázsolják a padlót és a szőnyeget. Mivel képesek önállóan is megállni, tárolásuk egyáltalán nem lesz probléma. Dizájnjukban a rúdporszívók sokban hasonlítanak a Xiaomi álló porszívó modelljeihez. Hosszú testük és fogantyújuk van, valamint akkumulátorral működnek, így takarítás közben nem kell a vezetékkel bajlódnod. Az Xiaomi porszívókat és kézi porszívókat egyesítő 2-az-1-ben változatban is elérhetők. Nagyon nagy népszerűségnek örvend a Xiaomi G10 porszívó, leginkább az ereje és könnyű kezelhetősége miatt. "Kreatív, hatékony és divatos". Ez az atka porszívók és a Xiaomi állóporszívók alapkoncepciója, további részletekért tekintsd meg termékeinket! Hagyd, hogy a technológia és az innováció megkönnyítse az életed!

Szűrés
Ár
 (Ft)
3 390 Ft - 157 310 Ft
Gyártó
Szín
Termék típus
Model
Szín
Akkumulátor kapacitása
Üzemidő
Teljesítmény