Kisorsoljuk havi Mulan kuponunkat 2023.10.04-én. A nyertesnek 5000 Ft értékű kupon kerül kiküldésre. Ha már feliratkoztál, figyeld az e-maileidet.

Izzó, LED szalag

A LED technológia folyamatos fejlődése az utóbbi években a LED világítások területén is egyre nagyobb fejlődést mutatott, ami a LED izzók és LED szalagok termékpalettájának sokszínűségében is megmutatkozott. A Xiaomi és az EZVIZ márka sem marad alul a versenyben és kiváló minőségű okos és szabályozható ledjeivel képviselteti magát a világítástechnika piacán. A LED izzókkal és szalagokkal könnyedén tudjuk modernizálni saját otthonunkat, miközben jelentősen csökkenthetjük az energiafogyasztásunkat. Az LED-ek hosszabb élettartamúak és jobban teljesítenek, mint a hagyományos izzók, ezáltal pénzt takaríthatunk meg ha gondoskodunk cseréjükről. Mivel a LED-ek széles színpalettával rendelkeznek, így könnyedén megtalálhatjuk az otthonunk megfelelő színvilágát ezáltal könnyedén kialakíthatjuk annak tökéletes hangulatát.


4termék 14

A LED-ek további előnyei

A LED-ek nem forrósodnak fel, mivel a felvett energia szinte egészét a világításra fordítják. A LED lámpa fénye egyenletesen oszlik el a helyiségekben. A LEDek nem villognak és nem érzékenyek a kapcsolgatásra sem. Egy LED lámpa akár 10 évig is világíthat, a fénykibocsájtása pedig jellemzően mindvégig egyenletes marad. A felkapcsolásukat követően azonnal teljes fényerővel világítanak, nem kell várni arra, hogy bemelegedjenek. A LED-ek a káros anyag felhasználás terén is jelentős előrelépést jelentenek, hiszen nem tartalmaznak higanyt, vagy például ólomot.

Ejtsünk néhány szót a led szalagokról is…

A LED szalagok tekintetében is rendkívül széles a választék, ezért több típusú is a rendelkezésünkre áll, vannak például egyszínűek, vagy színes RGB típusúak, amelyek a pirosból, zöldből és kékből keverik ki a különféle árnyalatokat. Létezik olyan RGB is, ami rendelkezik meleg fehér, illetve hideg fehér tulajdonságokkal is. A legtöbb LED szalag könnyen csatlakoztatható valamilyen otthoni intelligens asszisztenshez, vagy akár távolról is könnyedén vezérelhető.

A LED szalagok segítségével remekül feldobhatjuk a helyiségeink világítását, mondhatni különleges hangulatot teremthetünk. Arra figyeljünk, hogy a nappaliba vagy a hálószobába meleg fehér fényűt válasszunk, tehát azokba a helyiségekbe, ahol leginkább a nyugalomé a főszerep. A LED szalagok akkor is jól jönnek, ha rejtett világítást szeretnénk kialakítani, például tehetünk ilyet a konyhapultra, vagy a fürdőszobába, de lehetőleg IP védelemmel ellátottat válasszunk, ami védelmet nyújt a nedvesség ellen.

Mindezek tükrében érdemes minőségi LED izzót vagy LED szalagot választani. Rendelj most!

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 890 Ft - 13 990 Ft
Gyártó
Termék típus
Model
Szín
Kapcsolat típusa
Alkalmazás