Monitorok

Az elektronikai piacon való robbanásszerű megjelenésével a Xiaomi mára a legnépszerűbb monitor gyártókkal is felveszi a versenyt. A magas minőségű, mégis megfizethető árú Xiaomi monitorok azoknak szólnak, akik szeretnének minőségi képet a számítógépük előtt. Válassz most professzionális, mégis jó áron kapható Xiaomi monitorjaink közül és tedd hatékonyabbá a munkát és a játékot, vagy varázsold szórakoztatóbbá a filmezést!


5termék 15

Xiaomi monitorok

Webshopunkban többféle méretű és felbontású Xiaomi monitorokat találsz, melyek mindegyikéről elmondható a gyártóra jellemző magas minőség. A 23,8’’ full HD-tól a 34 hüvelykes WQHD kijelzőkig többféle típust találsz, így igényeidnek megfelelően tudsz választani. Minden termékünk modern, dizájnos, stílusában pedig a minimalista jegyeket hordozza magában, ezért berendezési tárgyként is jól mutat otthonodban, vagy az irodában.

Szeretnéd, ha a monitorodon megjelenő tartalom minden egyes pixelje tökéletes összhangot alkotna? A színhű kijelzők 178 fokos betekintési szöget biztosítanak, így több irányból is pontosan látni fogod, hogy mi jelenik meg a képernyőn. A Xiaomi monitorok széles színskálát és HDR-tartalmak támogatását is kínálják, ezáltal lenyűgöző képminőséget biztosítanak. Az igazi ínyenceknek pedig akad olyan egyedi termékünk, mely ívelt képernyővel és adaptív frissítési frekvenciával rendelkezik. Látásod épsége érdekében a gyártó a lehető legkisebbre csökkentette a villódzást, ezért a szemed sem fárad el olyan könnyen.

Kínálatunkban kizárólag a legmegbízhatóbb típusokat válogattuk be annak érdekében, hogy csalódás mentesen tudj vásárolni nálunk. Célunk, hogy munkádban, kikapcsolódásod során, vagy multimédiás tartalom fogyasztás közben is egy magasabb szintet tudj megélni anélkül, hogy horror összegeket kellene fordítanod monitorra.

Amennyiben professzionális, mégis megfizethető és verhetetlen ár/érték arányú kijelzőt keresel, úgy jó helyen jársz: egy Xiaomi monitor garantáltan jó választás lesz.

Szűrés
Ár
 (Ft)
39 990 Ft - 169 990 Ft
Gyártó
Szín
Termék típus
Szín
Képernyőméret
Felbontás
Panel típusa