Kisorsoljuk havi Mulan kuponunkat 2023.10.04.-én. A nyertesnek 5000 Ft értékkű kupon kerül kiküldésre. Ha már feliratkoztál, figyeld az e-maileidet.

Fotónyomtatók

A Xiaomi fotónyomtatók kiváló társaid lesznek a mindennapokban, családi rendezvényeken, vagy céges eseményeken. Kompakt méretüknek köszönhetően bárhová magaddal viheted és nagyon jó minőségben nyomtathatod ki vele a fotókat. Elég csak néhány jól sikerült képet készítened okostelefonoddal, majd Bluetooth-al rácsatlakozni az eszközre, és pár másodperc alatt a kezedben is tarthatod a fényképeket.


5termék 15

Mit tudnak a Xiaomi hordozható fotónyomtatói?

A Xiaomi fotónyomtató kiváló választás mindazoknak, akiknek mobilis fényképnyomtatóra van szüksége. Ezekre az eszközökre jellemzően megannyi készülékről is rá lehet csatlakozni, így egyszerre több telefonról is elindítható a nyomtatás. Egy töltéssel akár 20 fotót is ki lehet nyomtatni, hála a ZINK energiahatékony nyomtatási technológiájának.

Hordozhatósága okán maximum B5-ös méretben képes nyomtatni, maximum 313x400 dpi felbontással. Könnyedén kezeli a JPG és a PNG formátumokat, így gyakorlatilag bármely telefonnal, vagy Bluetooth-al felszerelt fényképezővel szinkronizálni és használni lehet. Beépített akkumulátorral rendelkezik, amely micro usb-n keresztül tölthető.

Érdemes megnézni a csomagolást is, ugyanis a legtöbb ilyen Xiaomi hordozható fotónyomtatót fotópapírral együtt adjuk, így gyakorlatilag azonnal használatba lehet venni.

Szűrés
Ár
 (Ft)
3 190 Ft - 26 990 Ft
Gyártó
Termék típus
Model
Szín
Akkumulátor kapacitása
Üzemidő
Hatótávolság
Kapcsolat típusa