Átlagos értékelés:
4.5 (6 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(1)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Dóri
2022.02.27
Csodálatosan szép, dekoratív vízforraló. A működése egyszerű. Az applikációt kicsit feleslegesnek érzem, mert pl. elindítani nem lehet rajta keresztül csak a melegentartás állítható be. Egyébként elégedett vagyok vele.
Ferenc
2022.02.14
A korábbi keserűséget feledve a már jól működő vízforralóval készült kávémat kortyolva maximálisan elégedettnek érzem magamat! :)
Ferenc
2022.02.05
'22 Január 15-én vásároltam meg a terméket. Ami nagyon jól is működött majdnem egy egész hétig. Egyszerre csak ”se kép, se hang„. Írtam is egy levelet az eladónak, hogy mi a helyzet. Az értékelés megírásának időpontjától számítva, a készülék lassan két hete visszakerült bevizsgálásra. Azóta néma csend. Nem tudom megérkezett-e egyálalán. Semmit nem tudok arról, hogy most mi a helyzet és kezdem kellemetlenül érezni magam. Gondoltam még várok egy két napot és utána megzörgetem a harasztot.
Zoli
2021.12.31
zseniális a vízforraló! talán csak a tetejének a csukódásán lehetne javítani (picit hangosan "klattyan" a becsukásnál a helyére), de ez nem egy fontos szempont.
A webshop is szuper!
Zsófi
2021.12.18
Szuper döntés volt! Tökéletesen tartja a hőt!
Krisztina
2021.12.15
Nagyon boldog vagyok, hogy megvettem. Van egy 6 hónapos kislányom és sajnos már tápszert kell neki adni. Így pillanatok alatt elkészül, mert hihetetlenül gyors és jól tartja a hőfokot. Így a hajnali etetésekhez is villámgyorsan elkészíthető a tápszer. A másik pozitív, hogy 1 nap alatt elküldték a terméket!!!
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza