Egerek és Billentyűzetek

Vezeték nélküli bluetooth-os egerek és billentyűzetek, kézre álló fogással, hogy kényelmesebben irányítsd a laptopodat vagy PC-det. Az egerek és billentyűzetek alapvető számítógépes tartozékok, mondhatni elengedhetetlen kellékek, melyeket sokszor még a laptopon végzett munkához is jól jönnek. Az évek során a technológia rengeteget fejlődött, ami jelentősen növelte az egerek és billentyűzetek választékát. Ma már számos különböző típusú egér és billentyűzet kapható a piacon, amelyek mindegyike egyedi jellemzőkkel és képességekkel rendelkezhet, így nem könnyű megtalálni az igényeinknek megfelelőt. Alább az általunk forgalmazott kiegészítőket találod, a termékek alatt pedig még többet olvashatsz a témában, így talán könnyebben meghozhatod döntésedet.


17termék 117

Egerek és Billentyűzetek

Még napjainkban is meglehetősen sokan keresik a hagyományos vezetékes egereket. Ez egy kábelen keresztül csatlakozik a számítógéphez és különböző formákban és méretekben kapható. A másik legnépszerűbb egértípus amelyik lényegesen nagyobb szabadságot biztosít és kényelmesebb is használni, a vezeték nélküli, ami egy vevőegységen vagy Bluetooth-on keresztül csatlakozik a rendszerhez. Ezek a típusú egerek újratölthető akkumulátoros változatban is beszerezhetők.

A Gamer egerek a speciálisabbak csoportba tartoznak, jellemzően programozható gombokkal, nagy DPI (dots per inch) érzékelőkkel és testre szabható RGB-világítással rendelkeznek. Úgy tervezték őket, hogy hosszú időn keresztül pontosabban lehessen őket irányítani.

Az ergonomikus egerek lényege, hogy csökkentsék a kéz és a csukló megterhelését. Természetesebb fogást biztosítanak, ami segít ellazítani az ízületeket.

Milyen billentyűzetek közül válogathatunk?

A hagyományos vezetékes billentyűzetek még mindig meglehetősen keresettek, amelyek szintén kábel segítségével csatlakoznak a számítógéphez és különféle méretben szerezhetőek be. A vezeték nélküliek is egyre népszerűbbek a kényelmük és egyszerű használatuk miatt. A gamerek számára is külön terveznek billentyűzeteket, a modernebb változatokat speciálisabb funkciókkal is elláttják.

Az egér vagy billentyűzet kiválasztásakor fontos, hogy megbízható márkát válasszunk. A jó hírnév nagyobb garanciát jelent arra vonatkozóan, hogy a termék kiváló minőségű, tartós és jól bírja a strapát. A Xiaomi megbízható termékeket dob piacra és a kínálatunkból remek ár-érték arányban szerezheted be a márka által kifejlesztett billentyűzeteket, egereket.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 890 Ft - 17 990 Ft
Gyártó
Szín
Termék típus
Model
Szín
Hatótávolság
Kapcsolat típusa
Kábel hossza