Ho-ho-ho-hooo! Indul a Santa Deal! Találd meg a kuponokat vagy vásárolj monitort olcsóbban! A részletekért kattints IDE.

Érvényes 2023.12.01.-2023.12.06.-g! 

Fedezd fel termékeinket

Újévi fogadalmak

Judy
2023.01.11 16:22
Újévi fogadalmak

Sokan vagyunk úgy az újév januárjában, hogy mindenfélét elterveztünk még szilveszter előtt. Ezt is megfogadom, azt is teljesíteni fogom, sőt, még azon a harmadik dolgon is változtatni fogok. Végül is van rá elég idő, 1 évbe sok minden belefér. Az egészen apró dolgoktól a világmegváltó terveken át bármit kitűzhetünk magunk elé. A célkitűzések minden szempontból a javunkat szolgálják, hiszen motiváltak leszünk, örömet okozunk saját magunknak. A rögösebb út a célvonal felé megedz minket, tapasztalatokat szerzünk és jó esetben tanulunk is valamit belőlük.

Nálunk is találsz segítséget a lehetséges céljaid megvalósításában. Amire mi gondolunk, azok olyan alapvető célok, mint az egészségmegőrzés, fogyás, az otthon biztonságosabbá tétele, saját magad és értékeid védelme. Lássuk részletesebben, hogy mire lehet szükséged ezeknek a céloknak az eléréséhez vagy legalább az alapkövek letételéhez.

Egészség

 xiaomi walkingpad

Az egészséges életmódhoz hozzá tartozik a mozgás, izmaid megfelelő karbantartása. Nem kell azonban egyből megerőltető gyakorlatokkal kezdened. Elég hozzá a rendszeres séta, nyújtás, az izmok ellazítása. A sétából kocogásba, majd futásba kapcsolhatsz, miután megszoktad a rendszeres mozgást. Szívednek és érrendszerednek is jót fogsz tenni a folyamatos kardió mozgásformákkal, mint a futás, kerékpározás, úszás. Bemelegítésnek érdemes lehet beszerezned egy okos futópadot, amivel anélkül szokhatsz hozzá a sétához vagy kocogáshoz, hogy kellemetlenül éreznéd magad az utcán mások jelenlétében. Az otthonod kényelmében végezheted a testedzést, nem feltétlenül kell a hidegben lenned. Egyúttal előnyt is szerzel azokkal szemben, akik pont a hűvös és esős idő miatt nem tudják elkezdeni már januárban a fogadalmukhoz vezető utat. A nyújtáshoz és tartásjavításhoz pedig raktárunk masszázspisztolyokkal és jógalabdákkal szerelkezett fel.

 

Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a neked megfelelő terméket. Masszázspisztolyokból is választható kisebb és több funkciós változat. A jógalabdák is különböző méretűek annak érdekében, hogy a magasságodhoz vagy az asztalod magasságához tudd igazítani őket.

 

Fogyás

fogyás a xiaomi termékekkel

Amikor a fogyást tűzzük ki célul, van egy elképzelésünk, hogy pár hónap alatt mennyire fitten fogunk kinézni. Egymás után bújjuk az ígéretesnél ígéretesebb diétákat, beszerezzük a fogyást segítő protein porokat, egyéb csodaszereket. Nos, mi nem erre szeretnénk biztatni. Természetesen az étkezéseket és az ételek mennyiségét, minőségét nem árt megreformálni, de nem érdemes túlzásokba esni. A lényeg, hogy tervezd meg a folyamatot és következetesen tartsd be a lépéseket. Amit érdemes beszerezned az egy személymérleg, ami lehetőleg testzsírszázalékot is mér. Így már könnyedén ellenőrizheted majd a súlyod alakulását. A lefaragott centimétereket pedig egy minden háztartásban található mérőszalaggal tartsd számon.

 

Amikor csak az étkezésedre koncentrálsz előfordulhat, hogy beleunsz az egészbe. Éppen ezért hasznos, ha elkezdesz valamilyen mozgásformát is gyakorolni. Tornagyakorlatokat még emlékezetből is végezhetsz otthon, de nagyon jó videókat lehet találni online is. Itt meg kell, hogy jegyezzük, hogy fontos a megfelelő alátámasztás a csúszkálás és a felfázás elkerülése miatt, használj jóga szőnyeget. Jöhet az ugrálókötelezés, karerősítés, hulahoppozás. A lényeg, hogy ne unatkozz, érezd jól magad közben.

 

Biztonságos otthon és értékvédelem

xiaomi wifi kamera

Lehet, hogy te is sokat aggódsz munkába menet vagy egy hosszabb nyaralás alkalmával, hogy biztos minden rendben van-e otthonoddal. Nem csak a betörés adhat okot aggodalomra, de például egy otthon hagyott házi kedvenc, nyitva hagyott ablak vagy akár egy iskolából előbb hazaérő kiskamasz. Az értékeidet sem célszerű felügyelet nélkül hagyni. Ezekben segíthetnek biztonsági kameráink bel- és kültéren egyaránt. Okos zárakat is felszerelhetsz a bejárati ajtóra, ami riasztásokat tud küldeni telefonodra, és kulcs helyett minden felhasználó saját kóddal léphet be az ajtón, semmi meglepetés. Egyes kültéri biztonsági kamerák reflektorral is rendelkeznek, hogy még ijesztőbbnek hassanak az idegeneknek.

 

Már olyan technológia is rendelkezésre áll, amivel távolról lehet kommunikálni a másik emeleten lévő hozzátartozókkal. Ezen kívül ezek a készülékek nagyban megkönnyítik a kisgyermekek felügyeletét a bébiőr szerepét is betöltve. Így mindig tudhatod, hogy mi történik az otthonodban attól függetlenül hogy a szomszéd szobában vagy vagy kilométerekre az otthontól. 

 

Ezen kívül autós kamerákat is találsz nálunk, hogy mindig képben legyél és vezetés közben se kelljen amiatt izgulnod, hogy ha bármi történik, azt később nem tudod bizonyítani.