Okosórák

Olyan okosórát keresel, amely lépést tud tartani elfoglalt életmódoddal? Nézd meg Xiaomi okosóráink választékát! A Xiaomi órákat azoknak tervezték, akik stílusos és kényelmes módon szeretnének kapcsolatban maradni. Az olyan funkciókkal, mint a GPS, az NFC és a Bluetooth, a Xiaomi okosórák megkönnyítik a telefonoddal és más eszközökkel való kapcsolattartást, így anélkül tarthatod a lépést a felgyorsult világgal, hogy valaha is ki kellene venned a telefonodat a zsebedből.


32termék
 

Xiaomi okosóra

Ha mindentudó okosórát keresel, ne keress tovább, horgonyozz le a Xiaomi termékeinél. Tele vannak olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy útközben is kapcsolatban maradhass alkalmazásaiddal amellett, hogy a fizikai produktivitásodat is kézben tarthatod. Elegáns és sportos kialakítás és változó színek jellemzik ezeket a termékeket. Kövesd nyomon fitneszcéljaidat és figyeld a pulzusszámodat a Xiaomi beépített fitneszkövetőjével. Soha ne maradj le egy hívásról vagy üzenetről se.

A Xiaomi okosórákat úgy tervezték meg, hogy megfizethetőek legyenek, és számos funkciót kínáljanak, hogy a felhasználók széles körét megszólítsák. A Xiaomi számos testreszabási lehetőséget is kínál, hogy saját ízlésedre szabhasd az okosórád.

A Mi Watch a Xiaomi első és mindent tudó okosórája elegáns dizájnnal, a Xiaomi saját MIUI platformján fut. Ha valami kicsit másra vágysz, a Xiaomi Mi Band 6 és Band 7 vásárlását érdemes megfontolni. Ezek inkább fitneszkövetők, mint okosórák, de sok hasznos funkcióval rendelkeznek.

Akár az első okosórádat keresed, akár egy régebbi modellről szeretnél frissíteni, a Xiaomi okosóráit mindenképpen érdemes figyelembe venned.

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 990 Ft - 59 990 Ft
Gyártó
Szín
Képernyőméret
Üzemidő
Akkumulátor kapacitása