Ho-ho-ho-hooo! Indul a Santa Deal! Találd meg a kuponokat vagy vásárolj monitort olcsóbban! A részletekért kattints IDE.

Érvényes 2023.12.01.-2023.12.06.-g! 

BRITA MAXTRA PLUS PACK-4 MAXTRA PLUS SZŰRŐBETÉT 4 db

BRITA MAXTRA PLUS PACK-4 MAXTRA PLUS SZŰRŐBETÉT 4 db
BRITA MAXTRA PLUS PACK-4 MAXTRA PLUS SZŰRŐBETÉT 4 db
BRITA MAXTRA PLUS PACK-4 MAXTRA PLUS SZŰRŐBETÉT 4 db

A Brita 1038692 Maxtra szűrőbetét egy különleges, 4 lépcsős szűrőrendszerrel rendelkezik, amely hatékonyan csökkenti a víz ideiglenes keménységét. Ezen kívül csökkenti a vízben a klór és más szennyező alkotóelemek tartalmát, amelyek a csapvíz ízét kedvezőtlenül befolyásolják, bizonyos nehézfémek (mint pl. réz, ólom) ill. növényvédő szerek (mint diuron) tartalmát.

A vízben található szerves szennyeződéseket is csökkenti. Az eredmény tisztább, átlátszóbb, jobb ízű víz, melyet hideg és meleg italokhoz, és ízletes ételek készítéséhez is lehet használni

Maxtra szűrőbetét élettartama 150 l/4 hét. Amennyiben a szűrt víz mennyisége nem éri el 4 hét alatt a 150 litert, a szűrőbetétet a szűrt víz mennyiségétől függetlenül is cserélni szükséges

A Brita filteres kancsó tetején lévő kijelző jelzi, amikor szükséges a csere.


Nézd meg milyen kedvezményes kuponokat használhatsz és hogyan! 2023.12.01.-2023.12.06. között irány a Santa Deal!

Gyártó
BRITA
EAN
4006387104092
Garancia
6 hónap
Szállítási díj
1 290 Ft
Várható szállítás
2023.12.07
Nincs raktáron
RRP: 10 990 Ft 
8 890 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 89 Ft
Adatok
Termék típus
Szűrőbetét
Model
BR1038692
Szín
Fehér
Kiszerelés
4 Szűrőbetét/csomag
Csomag tartalma
4 db szűrőbetét, Felhasználói útmutató
Részletek
Brita Maxtra+ Pack

"A BRITA MAXTRA+ Pure Performance szűrőbetét, a speciális BRITA vízszűrő kancsókhoz használható. A szűrő segítségével kb. 100 liter ivóvizet lehet szűrni (a mennyiség a víz keménységétől és minőségétől függ).Ahol naponta 2 liter vizet fogyasztanak el fejenként, hogy minden alkalommal a legjobb eredményt elérhesse, javasoljuk a MAXTRA+ vízszűrő betét cseréjét 4 hetente vagy 100 liter szűrt víz után. Az ajánlott határidő lejárta után, távolítsa el a szűrőkancsó fedelét, óvatosan emelje ki a tölcsért, majd mindkét oldalától fogva, húzza felfelé a brita vízszűrő betétet. Az új szűrőbetétek az összes Brita vízszűrő kancsókhoz illeszkednek, kivéve a 2012-ben gyártott, BRITA Classic kancsókat."

A MAXTRA+ technológia

"A BRITA MAXTRA+ Pure Performance szűrőbetétek az eredeti MAXTRA verziónak a frissített változatuk.A „MicroFlow” szűrő technológiával rendelkező MAXTRA+ szűrőbetétek, amelyekkel a BRITA kancsók rendelkeznek, minden alkalommal optimális eredményt nyújtanak, teljesítményük a németországi BRITA laboratóriumokban végzett ötéves kutatás eredménye. A BRITA MAXTRA+ Pure Performance szűrő használatával, a vízből el lesznek távolítva a klór, vízkő, ólom és réz szennyeződések. A tea és kávé íze - akár forró, akár hideg- láthatóan javulni fog, ha a felhasznált vizet a MAXTRA+-al szűrjük. A szűrt víz használatának köszönhetően a vízkő nem fog többé lerakodni a házi elektromos készülékekre, ezáltal meghosszabbodik az élettartamuk. A MAXTRA+ gazdaságos és környezetbarát alternatívát kínál az ivóvíz fogyasztásra, mivel a brita szűrőbetétek 100%-ban újrahasznosíthatóak."
Brita Maxtra+ Pack
Brita Maxtra+ Pack

Mi igazolja A MAXTRA+ szűrőbetétek hatékonyságát?

"A BRITA termékek teljes szűrési folyamatát és minőségét mind saját laboratóriumukban, mind olyan szervezetekben tesztelik, mint a híres TÜV SÜD, amely igazolta, hogy a BRITA termékek megfelelnek az európai élelmiszeripari szabványoknak.A MAXTRA+ szűrőbetétek használatát a UK Tea Akademy is ajánlja, mivel bebizonyosodott, hogy a MAXTRA+ szűrt vízzel készített tea és kávé aromája fokozódik."

Hogyan valósul meg, tulajdonképpen, a víz tisztítási folyamata?

Mi sem egyszerűbb! Egy viszonylag gyors, de egyáltalán nem felületes eljárással (kb. 1 perc alatt), ami a MAXTRA+ szűrőbetét négy alapösszetevőjének köszönhető, a vízszűrés gyerekjátéknak tűnik.
  • ● Az első szűrő megakadályozza a szennyeződések behatolását;
  • ● A kókuszból származó "Micro Carbon" részecskék eltávolítják a klórt és más szerves anyagokat, amelyek befolyásolhatják az ital ízét és illatát;
  • ● Az ioncserélő gyanta leszűri a fémeket és megakadályozza a vízkő lerakódását.
  • ● A víz át lesz engedve, a végső szűréshez, egy finomabb szitán, amely megtartja a legfinomabb nem kívánt részecskéket is.
  • ● A víz most már fogyasztásra kész!
Brita Maxtra+ Pack
Specifikációk
SPECIFIKÁCIÓK
Csomag tartalma4 szűrőbetét
Kiszerelés4 db
TípusSzűrőbetét
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (17 vélemény)
(17)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Edit
2023.11.26
Évek óta ezt a terméket használjuk, nagyon jó, teljesen meg vagyunk vele elégedve. A szállítás szuper gyors volt.
Magyari Edit
2023.11.18
Nagyon jó
Zsuzsa
2023.09.18
Megfelelő temék
Salamonné
2023.06.20
Évek óta ilyen terméket használok. Bevált, jó minőség.
Gyors szállítás, pontos tájékoztatás. Kedvező ár.
Köszönöm.
Mulan Home Webshop válasza:
Kedves Salamonné! Örülünk, hogy bevált a termék és elégedett a webáruházunkkal. Nemsokára a Brita szűrő csapra szerelt változata is elérhető lesz nálunk. Érdemes figyelni az oldalunkat a következő hónapban is. :) Üdvözlettel: Mulan Home
Kissné Móricz Márta
2023.06.15
Színvonalas szolgáltatás, jó minőség.
Hasonló termékek