Xiaomi Redmi

A Xiaomi Redmi telefon sorozat az egyik legnépszerűbb sorozat a felhasználók körében. A Redmi márka arról ismert, hogy megfizethető áron kínálja nemcsak a legújabb hardvert és funkciókat, hanem nagyméretű AMOLED kijelzőt és remek hangzást. Ami azonban a Xiaomi Redmi telefonokat leginkább kiemeli, az a kimagaslóan nagy teljesítményű akkumulátor, ami már a belépő modelleknél is a telefon része. Tekintse meg választékunkat és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet!

Xiaomi Redmi telefonok

A Xiaomi Redmi telefonok fő kategóriái a Redmi- belépő szint, Redmi Note és Pro- középkategória. Nálunk mindegyik kategóriából válogathatsz, legyen az a legjobb áron elérhető modell, vagy a legújabb Pro modellek, akár 108MP-s kamerával.

Mindenkinek ajánljuk a Xiaomi Redmi telefonokat, aki megfizethető okostelefont keres, hosszú élettartammal (5000mAh akkumulátor), csúcs kijelzővel (AMOLED) és meglepően jó sztereó hangszórókkal. Mindegyik modell tárhelye SD kártyával bővíthető és ráadásul a telefonok cseppállóak is.

Mi különbözteti meg a felsőbb kategóriás Xiaomi Redmi telefonokat? Erősebb processzor, nagyobb teljesítmény, 5G technológia, még jobb hangzás és még nagyobb felbontású kamerák. Részletekért nézd meg a termékek leírását és a specifikációkat!

Ha pedig kiegészítőket keresel Xiaomi Redmi telefonodhoz, nézz rá a vezetéknélküli Redmi fülhallgatókra, vagy powerbank kínálatunkra!

A Redmi a Xiaomi kínai cég leányvállalata, mely olcsóbb, középkategóriás eszközökkel jelent meg a piacon, mint például a Xiaomi redmi note telefonokkal. A Xiaomi MIUI felhasználói felületét használják, Androidos telefonok. Az árak meglepő módon alacsonyak, azonban a készülékek magasabb specifikációit ez nem befolyásolja. Ezáltal a felhasználók szabadon élvezhetik a Xiaomi redmi note telefonok funkcióit. Szürke, ezüst és kék színek jellemzik ezeket a Xiaomi redmi note telefonokat, néhányuk 5G képes és az NFC-t is támogatja.

Xiaomi Redmi Note - melyiket válasszam?

A Xiaomi Redmi Note széria története 2014 körül kezdődött, azóta sok fejlesztésen estek át a készülékek. Mára már beépített akkumulátorral és microSD támogatással rendelkeznek, erősebb processzorokat használnak és akár két SIM kártyát is belehelyezhetünk. A Xiaomi Redmi Note 10 5G-t a Redmi 10 S-hez érdemes hasonlítani, mindkét telefon támogatja az NFC-t, azonban a 10S első kamerafelbontása jobb, víz- és porálló is, strapabíró és nagyobb a teljesítménye is, méretéből adódóan könnyebb. A Redmi Note 10 5G-t elsődlegesen azoknak ajánljuk, akik nem kifejezetten a fényképezés miatt vásárolnak telefont, de egy jó, 5G támogatással rendelkező készüléket szeretnének. A Xiaomi Redmi Note 11 egy baráti árú telefon, azoknak ajánljuk, akik szeretnének sokoldalú telefont használni, azonban nem akarnak rá túl sokat költeni. A Xiaomi Redmi Note 11S elsősorban abban különbözik tőle, hogy a kamerája erősebb és a videók elektronikus stabilizációja szemmel látható változásokat jelent, víz- és porálló.

A Xiaomi Redmi Note Pro széria telefonjai a sima Note széria továbbfejlesztett változatai, a Xiaomi cég folyamatos fejlődésének eredményei. Immár a Xiaomi Redmi Note pro-kból sem hiányozhatnak a csúcsminőségű alkatrészek és így még jobb élményt nyújthatnak a felhasználóknak. Lekerekített élek, kompakt dizájn jellemzi a Xiaomi Redmi Note pro készülékeket, gyorsaságukat nyolcmagos processzor biztosítja és a kamerafelszereltségük is sokkal hatékonyabb az előző szériához képest.

Xiaomi Redmi Note Pro - a középkategória új királya

Joggal nevezték el a készülékeket Xiaomi Redmi Note Pro-nak. Ezek a telefonok már a sima Note szériánál felsőbb kategória tagjai, a legtöbb telefon nagyon gyors, 5G képes, támogatja az NFC-t, nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, adaptív képfrekvenciát használ és gyorstöltésre is képes. A Xiaomi Redmi Note Pro telefonok AMOLED kijelzősök, egyes esetekben negyedik hátlapi kamera is megtalálható a készüléken, továbbá víz- és porállóság is a jellemzők között foglal helyet. A Xiaomi Redmi Nore Pro telefonokat olyanoknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a legújabb fejlesztésekkel, felkészülni a további újításokra. A széria kedvelői azok a felhasználók, akik szeretnek kiváló minőségű fotókat készíteni, gyors kapcsolatot létesíteni más eszközökkel telefonon keresztül, mindent a lehető leggyorsabban intézni és közben élvezni a telefon nyújtotta biztonságot. Összességében a Xiaomi Redmi Note Pro széria a felhasználó szemszögéből megbízható és stabil telefonokat foglal magában. Gyere és tekintsd meg a széria neves tagjának a Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G bemutatóját.