Fedezd fel termékeinket

Iskolakezdő termékek

Judy
2023.08.07 10:38
Iskolakezdő termékek

Már csak egy hónapot élvezhetnek a gyerkőcök a nyári szünetből, szeptemberben újra elindul az iskola, a tanulás időszaka és a nagy találkozások a barátokkal. Ebben az évben is kiemelünk nektek néhány terméket, ami szerintünk jól jöhet a tanévkezdésnél vagy tanulás és házi feladat írása közben.

Szeretnél valami ajándékkal kedveskedni gyermekednek, hogy jobban menjen a suli? Nézd meg ötleteinket és meríts ihletet. Indulhat a keresés és a boldog megtalálások!

Kisebbeknek itt a jól bevált írótábla, amire kedvükre firkálhatnak, rajzolhatnak, tanulhatják a számokat, betűket, stb. Rövid otthoni jegyzetelőnek is megteszi, egy gombnyomással kitörölhető, ami már nem kell és folytatódhat a játékos tanulás. Otthon a háztartásban is használhatod, hasonlóan mint egy “post it” címkét.

 

Erre való:

 

Praktikus ajándék lehet még egy szuper asztali lámpa, ami a gyermek igényeihez mérten világítja meg az íróasztalt. Két fajta is megtalálható nálunk, a Xiaomi LED Desk Lamp 1S és a Xiaomi Mi Smart Led Desk Lamp Pro. Írtunk már róluk részletesen ebben a cikkünkben, és továbbra is ajánljuk ezeket a Xiaomi lámpákat. Napjainkban a rengeteg okos képernyő előtt töltött idő miatt érdemes kiemelt figyelmet fordítani erre is.

 

Sok gyermeknél problémákat okozhat az alvás minősége is (néha félnek a sötétben és nyugtalanul alszanak), így a megfelelő pihenés nélkül az iskolában kialvatlanok, levertek és dekoncentráltak lehetnek. Erre is van megoldás: a Xiaomi Mi Smart Led Bulb okosizzó. Alkalmazás segítségével a napszaknak megfelelő fényerőket és hangulatvilágítást állíthatsz be délutáni pihenőhöz vagy éjszakára.

 

Színes éjjeli lámpákat is találsz webáruházunkban a WILIT-től. Gyerekeknek és felnőtteknek is hasznosak lehetnek, ébresztővel és vezeték nélküli töltővel rendelkező éjjeli lámpa is megtalálható kínálatunkban.

 

Ide tartozik még a mozgásérzékelős éjjeli fény is, ami remekül megvilágítja az esti, sötét folyosókat:

 

Toll, hátizsák, fogkefe

 

Az iskolakezdéshez vásárolhatsz még szokásos termékeket is, mint a Xiaomi Gel Pen (10 darabos gél alapú tollcsomag), Xiaomi Hátizsákokat és gyerek fogkeféket az Oral-B kiadásában. A fogkefék témája Star Wars és Jégvarázs, szóval nem kell mindenkinek ugyanolyat kapnia ;)

 Back to School akció keretein belül ajánlott termékek

A Xiaomi hátizsákok víztaszító, tartós anyagból készültek, a kisebbek 10L űrtartalmúak, a nagyobbak egy 15,6"-es laptop hordozására is alkalmasak és általában 17L űrtartalmúak.

 

Ajánlott beszerezni a gondtalan tanuláshoz a megfelelő routereket is, hiszen az online térben is mozognak már a fiatalok, szükségük van rá az információkkal teli internet eléréséhez. Távol az otthontól biztosan Te is rábízod gyermeked a mobiltelefonra és az okosórára, akár nyomon is követheted merre jár. Nagyobb városokban bizony nem veszélytelen a gyermeket egyedül elengedni, de folyamatos felügyelet mellet biztonságban tudhatod.

 

Ehhez a biztonsághoz elég egy alap mobiltelefont beszerezned, ami azért a szórakozási igényeket is kielégíti, de főként alapfunkciókkal büszkélkedhet. Ilyen például a Xiaomi 12C NFC mobiltelefon. Bírja a gyors töltést és 5000 mAh akkumulátorral rendelkezik, 50 Mpx felbontású (f/1,8) + 0,08 Mpx felbontású hátlapi kamerája van és 3,5 mm-es Jack bemenet is van rajta.

 Back to School akcióban részt vevő termékek, melyek örömet okozhatnak a gyerekeknek.

A Xiaomi okosórákat tekintve ajánlatunkban inkább a közepes kategóriájú darabokat igyekeztünk beilleszteni. Köztudott, hogy az iskolában előfordulhatnak váratlan balesetek egy fogócska vagy más csoportos tevékenység közben. Ezért a haladóbb kategóriás készülékeket javasoljuk, hogy saját részre vásárold meg.

 

Xiaomi 12C NFC unboxing videó:

 

Taglalhatnánk még, hogy szegény gyerekre miért és mennyire kell odafigyelned, mert valóban fontos és nagy felelősséggel jár a nevelés. Azonban az is fontos, hogy jól szórakozzon. Hallgassa az aktuális zenéket egy menő fülhallgatóval vagy bluetooth hangszóróval, jókat játsszon egy szép monitor előtt ülve vagy sebesen suhanhasson az iskola felé egy Xiaomi elektromos rollerrel.

 

Ezeket a szempontokat figyelembe véve csoportosítottuk össze “Back to school” termékeinket, melyekből az akció ideje alatt kedvezményesen vásárolhatsz a weboldalra kattintva, az ott található kuponokat használva.

 

Kattints erre az oldalra és válassz valamit, tedd a kosárba. 20.000 Ft rendelési érték felett használd a suli1000 kuponkódot, 40.000 felett a suli2000 kuponkódot.

A Xiaomi Buds 3 Pro rajongóinak népes tábora már alig várta a Xiaomi Buds 4 Pro-t. Hozzánk is elérkezett ez a nagyszerű fülhallgató, hozzá képest elég kedvező áron. A készülék egy abszolút továbbfejlesztett változata a Buds 3 Pro-nak, habár azzal is sokan meg vannak elégedve a mai napig.

A fogmosás a jó szájápolás alapja. Mind az elektromos, mind a kézi fogkefék hatékonyan távolítják el a lepedéket a szájban, de melyiket érdemes használnod, az elektromos vagy a kézi fogkefét?

Sok közös van az irodai és a játékra használt számítástechnikai készülékek között, azonban a felhasználás területe mégis meghatározza, hogy éppen milyen monitort, billentyűzetet vásárolunk. A hasonlóságok mellett specifikus különbségek is fellelhetőek. Ilyen például egyebek mellett a dizájn. Egy irodában nem nagy a valószínűsége, hogy a beszerző színesen villágító egérpadot vagy egeret rendelne a munkatársaknak. Ezzel ellentétben egy LAN party-n még dicséretet is kaphatnak a gamerek.

Úgy néz ki, hogy itt a Mulan-nál a május lett a lámpák hónapja! Sok-sok asztali- és éjjeli lámpa érkezett. Igaz, hogy egyre hosszabbak a nappalok, de ez még nem oldja meg a fényt az éjszakában. Olyan fényforrásokat szeretnénk kicsit összehasonlítani nektek, melyek több funkcióval is büszkélkedhetnek, mégis kompakt megjelenésűek.

Miért jó döntés okosórát venni? Egészség, aktivitás és a napi teendők hatékony beosztása.

A ma divatos okosórák már egyre sokoldalúbbak, nemcsak az okostelefon alkalmazásokhoz csatlakoznak, amelyek értesítéseket jelenítenek meg és rendszerezik az életét, hanem hihetetlenül jól követik fitnesz tevékenységeit is.

Egyre több fajta, újabb és újabb funkciókkal rendelkező Xiaomi fülhallgatók kerülnek a boltokba. Basszus kiemelés, zajcsökkentés, mono/stereo mód, egy füles használat és a többi. A legtöbb fülhallgató bluetooth-on keresztül csatlakozik, mi is ezeket ajánljuk első sorban. A vezetékes fülhallgatók lehet, hogy már a végüket járják, de a fizikális kapcsolat miatt természetesen még mindig elérhetőek.