Fedezd fel termékeinket

Készülj a Boldog Karácsonyra!

Judy
2022.11.23 16:17
Készülj a Boldog Karácsonyra!

Sokfélék vagyunk, de általában a Karácsonyt mindenki szereti valamiért. Vannak, akik már alig várják az ajándékozást, és jó előre kipuhatolják ,eltervezik, hogy kinek mit vesznek majd. A másik oldalon azok állnak, akik nem igazán mozognak rutinosan az ajándékvásárlás terén. Mit vegyek a mamának Karácsonyra? Már mindene megvan. Mit vegyek apának Karácsonyra? Kérdezem, de soha nem kér semmit. Mit vegyek a gyereknek? Sok mindenre vágyik, de nem tudom mi lehetne tényleg hasznos számára. És ezt így sorolhatnánk tovább, amíg el nem fogy kedves szeretteink száma.

A következőkben tippeket szeretnénk adni Nektek, hogy milyen ajándékokat választhattok. Ezeket a saját tapasztalataink alapján szedtük össze, a vásárlóink ünnepek előtti rendeléseit figyelembe véve. Reméljük, hogy hasznos információkkal szolgálhatunk, inspirációt és ötleteket meríthettek az ajándékvásárláshoz.

Nézzük sorban, kik jöhetnek szóba:

xiaomi bluetooth fülhallgató - karácsony

A gyerek

A gyermekeket tekintve több korosztály is szóba jöhet. Egy iskolásnak jól jöhet karácsonyra egy mobiltelefon, egy cool fülhallgató vagy egy bluetooth speaker, szefibot. Ebben a korban a szabadságukat hangoztatják, erre pedig a felsorolt eszközök tökéletesen alkalmasak.

A kisebbek pedig biztosan ellennének egy klassz írótáblával vagy egy gyerekeknek való praktikus, elektromos fogkefével vagy egy cuki kulaccsal.

A felnőtt gyerekek már más kérdés, ott leginkább a hasznosság kerül előtérbe. Náluk szóba jöhet a légsütő, laptoptartó állvány, monitor, hajszárító, cipőszárító, powerbank, stb.

xiaomi hajvágó - karácsony

Anya és Apa

A szülőknek külön-külön vagy megkönnyítve saját dolgunk, közösen is lehet ajándékot vásárolni. Náluk mindenféle újítás szóba jöhet (persze, amit még nem túl nehéz kezelni). Ilyen lehet például a robotporszívó, légtisztító, légsütő, szemkímélő asztali lámpa,  TV Box vagy TV Stick. A külön-külön ajándékozáshoz is vannak jó termékeink: okosóra, okoskarkötő, hajszárító, hajnyírógép, elektromos körkésés borotva, csavarhúzó készlet, több funkciós elektromos kompresszor, nagy kijelzős páratartalom- és hőmérsékletmérő, okoskonnektor, okos szappanadagoló, stb. Igazából bárminek örülnek, mert nekik, ahogy legtöbbünknek  a legfontosabb, hogy készülhessenek az ünnepekre és végül együtt legyenek szeretteikkel.

xiaomi légtisztító - karácsony

Nagymama és Nagypapa

Nekik általában ne vegyél semmit, legalábbis ezt mondják legtöbbször ők maguk. Azonban a mindennapjaikat megkönnyítheted vagy épp izgalmassá teheted például egy álló- vagy robotporszívóval, morzsaporszívóval, okoskarkötővel, okoskonvektorral, autós kamerával, szösztelenítővel vagy praktikus csavarhúzókkal. Ők lesznek azok, akik mindennek örülnek, mert tőled kapják, ők lelkesednek ünnepekkor a legjobban a gyerekekkel együtt.

xiaomi kamera kültéri - karácsony

Tesók

Akár fiú, akár lány, mint mindig, neki is kell egy ugyanolyan játék, mint ami neked van. Ezt ne szó szerint értsük, de induljunk ki saját szükségleteinkből. Őt ismerjük talán a legjobban, így a beszélgetésekből biztosan kiderül, hogy minek örülne, persze rá is kérdezhetünk. Például, ha a lakóhelye biztonságosságára panaszkodott, akkor meglephető biztonsági kamerával. A nagyobb lakásokban ehhez érdemes routerrel erősíteni a wi-fi jelet. Ha este nem szeret a lakásban a sötétben közlekedni, akkor valószínűleg felvillanyozná egy ajándék éjjeli fény. Lehet, hogy a reggeli felkelés okoz neki problémát, ezért jó szolgálatot tehet neki egy okosóra. Ha kényes a hajára, akkor megajándékozhatjuk egy professzionálisan kialakított hajszárítóval. A konyhaimádók pedig biztosan örülnének egy légsütőnek, okos vízforralónak vagy evőeszköz fertőtlenítőnek.

xiaomi yunmai massage gun - karácsony

A párom

Itt már nagyobb a valószínűsége, hogy már előre szembesítenek az igényeikkel, amiket természetesen figyelembe kell venni. Azért itt is van pár tippünk az ajándékokat illetően. Gondolhatunk például a kényelmet és az egészséget elősegítő készülékekre egyaránt. Ki ne lenne boldog például egy masszázspisztollyal, okosfogkefével, okosórával, hajnyíróval, légtisztítóval, okos zárral, okosmérleggel, szőrtelenítővel vagy akár egy okos TV-vel. Hiába tudjuk egyértelműen, hogy mi vagyunk neki a legnagyobb ajándék, azért jó érzés meglepni vagy a kedvére tenni az ünnep alkalmából.   

xiaomi ajándékok

Legjobb barátok

Nem biztos, hogy mindenki készül ajándékkal pont az ünnepekre minden barátjának, mivel mindenki rohan, feltornyosulnak az otthoni teendők, de az ünnepi időszak előtt vagy után mégis eszébe jut valaki, akivel minden ügyes-bajos dolgát megoszthatja. Ennél a személynél jönnek szóba azok az ajándékok, amik azért még nem keltenek bűntudatot a másikban, hogy nem ilyen árban gondolkozott, de örülni fog nekik. Nálunk is megtalálod ezeket a termékeket, mint a hordozható párásító készülék, színes okosizzó, hula hopp karika, fitnesz gyűrű, hercegnős bögre, laptoptartó állvány, hordozható bluetooth hangszóró, stb.

 

A felsorolt tippeken kívül sok szuper terméket találsz nálunk, tényleg arra biztatunk, hogy bátran keresgélj az oldalunkon. A Black Friday keretein belül egész jó árakat is elkaphatsz nálunk, ha elég szemfüles vagy. Reméljük, hogy sikerül időben beszerezni minden ajándékot és mindenki boldog lesz.